Rijvereniging

Lidmaatschap

Er bestaan verschillende lidmaatschapvormen bij VCM. Elk lid dat gebruik maakt van de rijhal of het buitenterrein betaald een basistarief. Onder dit basislidmaatschap valt het gebruik van de accomodatie buiten de lessen om. Hiervoor ontvang je een eigen sleutel. Dit basislidmaatschap is uit te breiden met verschillende les-supplementen zoals dressuur- en/of springlessen en indien gewenst ook de inschrijving bij de KNHS

Verder hebben we een papieren lidmaatschap. Dit is een lidmaatschapsvorm voor ruiters die geen gebruik maken van onze accommodatie maar een lidmaatschap willen om deel te kunnen nemen aan KNHS-wedstrijden.

Hiernaast/onder vindt u het inschrijfformulier en onze gedragscode.

Het ingevulde formulier kan ingescand naar vcm-malden@hotmail.com worden gestuurd of per post naar Lierseweg 4 gestuurd worden. Digitaal via de mail heeft de voorkeur.

Twijfels of vragen?
Neem contact op, en we beantwoorden al je vragen.

Lessen

In onze rijhal wordt op de volgende tijden les gegeven:

Dag

Les

Tijd

Gegeven door

Maandag

dressuur

19.30 tot 21:30

Monique van Eenennaam

Donderdag

Vrijdag

dressuur

dressuur

18:30 tot 20:30

19.00 tot 20.00

Janneke Litjens

Iris Thomassen

Één maal per maand wordt er springles verzorgd door Lieve van Lee van Diest

De onderhoud van de rijhal vindt plaats op de maandag

van 9.00 uut tot 14.00 uur.

Geschiedenis

In 1973 werd Landelijke rijvereniging en ponyclub De Vlakruiters opgericht.

De Vlakruiters was een grote vereniging met fanatieke wedstrijdleden. In hoogtijdagen deden wel 30 combinaties aan wedstrijden mee. En met veel succes. In het clubhuis De Stal aan de Lierseweg in Malden zijn de resultaten daarvan nog zichtbaar.
In 1981 verliet een deel van de leden de vereniging om verder te gaan onder de naam Landelijke Rijvereniging en ponyclub Charlemagne.

Jarenlang had het dorp daardoor twee paardensportverenigingen. Eind jaren 90 zochten beide verenigingen weer toenadering tot elkaar, bouwden gezamenlijk een rijhal en fuseerden tenslotte tot Landelijke rijvereniging en ponyclub VCM Malden.

De huidige paardensportvereniging is er voor iedereen die de paardensport een warm hart toedraagt.

Altijd droog rijden in een binnenbak?

De rijvereniging is er voor iedereen die de paardensport een warm hart toedraagt.